Προϊόντα για σε σκόνη (207)

Βιολογική Σκόνη Καρδάμου σε Λοβούς - Να Αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Καρδάμου σε Λοβούς; | Χονδρική | VehGroshop

Βιολογική Σκόνη Καρδάμου σε Λοβούς - Να Αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Καρδάμου σε Λοβούς; | Χονδρική | VehGroshop

Κάρδαμο (Elettaria cardamomum): Το κάρδαμο είναι επίσης γνωστό ως πράσινο κάρδαμο και σχετίζεται με το τζίντζερ. Το κάρδαμο έχει ένα όμορφο γλυκό και πικάντικο άρωμα. Έχει γεύση από μπεργαμότο, λεμόνι και καμφορά.
Βιολογική σκόνη ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο - Βιολογική σκόνη ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο

Βιολογική σκόνη ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο - Βιολογική σκόνη ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο

"Προέλευση και ιστορία της ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο είναι μια καλλιεργημένη ποικιλία καλαμποκιού που προέρχεται από προγόνους. Καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά από τους Αυστρονησίους στη θαλάσσια Νοτιοανατολική Ασία, περίπου 5000 χρόνια πριν από Χριστό. Χάρη σε μια προϊστορική μετανάστευση μέσω θάλασσας, οι Αυστρονησίοι επεκτάθηκαν από το 1500 π.Χ. από τη Μαδαγασκάρη μέχρι τη Χαβάη. Και κατά τη διάρκεια αυτών των μεταναστεύσεων, η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο ήρθε μαζί τους. Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για την παραγωγή ζάχαρης στη Βόρεια Ινδία. Από τον 8ο αιώνα, οι μουσουλμάνοι και οι Άραβες έμποροι διασκόρπισαν τη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο σε όλο τον κόσμο. Στη μεσαία εποχή, η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο στην Ευρώπη ήταν σύμβολο δύναμης και θεωρούνταν ένα από τα σπάνια και ακριβά μπαχαρικά. Πώς παρασκευάζεται η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο (σε σκόνη); Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο μπορεί να εμφανίζεται σε διάφορες μορφές. Ανάλογα με την ποσότητα μελάσας που φιλτράρεται από το αρχικό προϊόν, το χρώμα της ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο γίνεται όλο και πιο ανοιχτό. Η μελάσα είναι ένα προϊόν που επεξεργάζεται μεταξύ άλλων σε...
Σκόνη Τζίντζερ Χωρίς Μικροοργανισμούς Βιολογική - Σκόνη Τζίντζερ Χωρίς Μικροοργανισμούς Βιολογική

Σκόνη Τζίντζερ Χωρίς Μικροοργανισμούς Βιολογική - Σκόνη Τζίντζερ Χωρίς Μικροοργανισμούς Βιολογική

Πούδρα Τζίντζερ Κιμαρισμένη Βιολογική Γιατί να αγοράσετε βιολογικό τζίντζερ; Απλό: γιατί είναι πολύ νόστιμο και δίνει μια ωραία γλυκιά γεύση στα γεύματα. Το τζίντζερ από τη χονδρική Vehgro είναι 100% φυσικό και εξαιρετικής ποιότητας. Δεν έχουν προστεθεί πρόσθετα. Το τζίντζερ, που ονομάζεται επίσης ‘Zingiber officinale’, είναι γνωστό ως μπαχαρικό που δεν πρέπει να λείπει από πολλές συνταγές. Η σκόνη χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες, μεταξύ άλλων, στην κινεζική ιατρική και την κινεζική κουζίνα. Στο {{config path=""general/store_information/name""}} μπορείτε να αγοράσετε βιολογικό τζίντζερ. Τζίντζερ σε γεύματα Το βιολογικό τζίντζερ χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων σε σούπες, τσάι και μπισκότα. Επίσης, το τζίντζερ είναι κεντρικό συστατικό στη τζίντζερ αλέ (μπύρα τζίντζερ). Σήμερα, γίνονται επίσης τζίντζερ σότς, που κερδίζουν ολοένα και περισσότερη δημοτικότητα. Στα γεύματα χρησιμοποιείται πιο συχνά η σκόνη παρά το φρέσκο τζίντζερ. Για να παραχθεί σκόνη, η ρίζα του τζίντζερ βράζεται και στη συνέχεια αποξηραίνεται…
Βιολογική Σκόνη Χλωρέλλας - Να αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Χλωρέλλας; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Βιολογική Σκόνη Χλωρέλλας - Να αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Χλωρέλλας; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Χλωρέλλα-σκόνη: Η χλωρέλλα είναι ένα μονοκύτταρο μικροάλγος που αναπτύσσεται φυσικά σε γλυκά νερά σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα είδος φυτοπλαγκτού (ελεύθερα πλωτά υδρόβια φυτά που παράγουν την ενέργειά τους από το ηλιακό φως με τη βοήθεια της πράσινης φωτοσυνθετικής χρωστικής χλωροφύλλης). Το όνομα χλωρέλλα προέρχεται από την ελληνική λέξη χλωρός, που σημαίνει πράσινο-κίτρινο. Χαρακτηριστικά της χλωρέλλας: Οι αποικίες χλωρέλλας μπορούν να προσδώσουν στα ύδατα μια ζωντανή πράσινη απόχρωση λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε χλωροφύλλη. Η χλωρέλλα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνη, σίδηρο και κάλιο. Η πρωτεΐνη συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση φυσιολογικών οστών. Ο χαλκός μεταφέρει οξυγόνο μέσω του σώματος, υποστηρίζει επίσης τις γνωστικές λειτουργίες, το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην κόπωση. Το κάλιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη λειτουργία των μυών και στη διατήρηση φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης.
Βιολογική Σκόνη Κρεμμυδιού - Βιολογική Σκόνη Κρεμμυδιού

Βιολογική Σκόνη Κρεμμυδιού - Βιολογική Σκόνη Κρεμμυδιού

Προέλευση και ιστορία Ο κρεμμύδι είναι ένα βολβώδες φυτό και σχετίζεται με το σκόρδο και το πράσο. Αυτά τα βολβώδη φυτά αποθηκεύουν τροφή σε έναν βολβό που επιβιώνει το χειμώνα και έτσι μπορούν να είναι τα πρώτα φυτά που εμφανίζονται την άνοιξη. Το φυτό του κρεμμυδιού αναπτύσσεται από σπόρους, και το πρώτο έτος σχηματίζεται ο βολβός. Από γραπτά που χρονολογούνται γύρω στο 3000 π.Χ. προκύπτει ότι το κρεμμύδι καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά σε περιοχές της Ασίας. Τελικά, το κρεμμύδι έφτασε και στην Αίγυπτο, από όπου προέρχονται και αυτά τα κομμένα κρεμμύδια. Οι οικοδόμοι των πυραμίδων έπαιρναν κρεμμύδια ως μερίδιο, καθώς χρησίμευαν ως τροφή και φάρμακο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους προς τον άλλο κόσμο. Γεύση και χρήση Το κρεμμύδι χρησιμοποιείται παγκοσμίως στην κουζίνα ως λαχανικό και υπάρχει σε διάφορες μορφές και χρώματα. Τα κρεμμύδια έχουν έντονη γεύση και άρωμα, που μειώνονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης. Αυτά τα βιολογικά κρεμμύδια αποξηραίνονται και αλέθονται σε σκόνη. Η σκόνη κρεμμυδιού παρασκευάζεται από το λευκό κρεμμύδι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο για φρέσκα...
Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική

Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική

Αλκαλοποιημένη Σκόνη Κακάο Βιολογική Οι κακαόδενδροι από τους οποίους παράγεται η σκόνη κακάο είναι εγγενείς στη Νότια Αμερική. Τα δέντρα κακάο (Theobroma) παράγουν κάψες μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε κάψα περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πάστας. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι κάψες ανοίγονται και αδειάζονται. Η απομακρυσμένη πάστα αφήνεται στη συνέχεια να ζυμωθεί στον ήλιο για μερικές ημέρες. Μετά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από μύλο για να διαχωριστούν τα φασόλια από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάο αλέθονται στη συνέχεια με μια πέτρα για 10 ώρες σε μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπόλοιπα κομμάτια από το βούτυρο. Τα υπόλοιπα κομμάτια αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο. Αλκαλοποιημένο Κακάο Το ολλανδικό (αλκαλικό) κακάο διαφέρει από το κακάο σε άλλες χώρες, γι' αυτό και το αλκαλικό κακάο ονομάζεται επίσης κακάο Dutched στις Η.Π.Α. Το φυσικό κακάο πλένεται με διάλυμα ανθρακικού καλίου, το οποίο εξουδετερώνει το οξύ στο κακάο. Επειδή ...
Πρωτεΐνη Σκόνη Λιναριού GD Ανοιχτό Χρυσό 33% Βιολογική - Πρωτεΐνη Σκόνη Λιναριού GD Ανοιχτό Χρυσό 33% Βιολογική

Πρωτεΐνη Σκόνη Λιναριού GD Ανοιχτό Χρυσό 33% Βιολογική - Πρωτεΐνη Σκόνη Λιναριού GD Ανοιχτό Χρυσό 33% Βιολογική

Γιατί σπόροι λιναριού; Οι σπόροι λιναριού είναι πηγή του ωμέγα 3 λιπαρού οξέος που ονομάζεται άλφα-λινολενικό οξύ, το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Είναι η πιο άφθονη διατροφική πηγή αυτού του απαραίτητου λιπαρού οξέος. Επιπλέον, οι σπόροι λιναριού περιέχουν πρωτεΐνη, διάφορες βιταμίνες B και είναι πολύ πλούσιοι σε μέταλλα όπως η θειαμίνη, το μαγνήσιο, το κάλιο και ο φώσφορος. Εφαρμογές των σπόρων λιναριού Οι σπόροι λιναριού είναι πολύ πλούσιοι σε φυτικές ίνες. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε ροφήματα και υποκατάστατα γευμάτων για άτομα που γυμνάζονται πολύ ή θέλουν να πάρουν βάρος.
Βιολογική Σκόνη Φλούδας Λεμονιού - Βιολογική Σκόνη Φλούδας Λεμονιού

Βιολογική Σκόνη Φλούδας Λεμονιού - Βιολογική Σκόνη Φλούδας Λεμονιού

Προέλευση Η σκόνη από φλούδα λεμονιού παρασκευάζεται από τη φλούδα του λεμονιού. Το λεμόνι είναι ένας καρπός της λεμονιάς (Citrus Limonum). Το λεμόνι προέρχεται από την Ασία, αλλά σήμερα είναι πολύ διαδεδομένο γύρω από τη Μεσόγειο και την Αμερική. Αυτή η σκόνη φλούδας λεμονιού προέρχεται από τη Χιλή. Η φλούδα λεμονιού περιέχει 10 φορές περισσότερα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από τον χυμό του λεμονιού. Θρεπτικά συστατικά και χρήση Η σκόνη φλούδας λεμονιού περιέχει μεταξύ άλλων βιταμίνες A και C, καθώς και μέταλλα όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Επιπλέον, η φλούδα λεμονιού περιέχει επίσης κάλιο και βήτα-καροτένιο. Στη σκόνη αυτή χρησιμοποιούνται τόσο το κίτρινο όσο και το λευκό τμήμα της φλούδας, γεγονός που μπορεί να της δώσει πικρή γεύση. Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C σε συνδυασμό με τα παρόντα φλαβονοειδή καθιστούν αυτό το προϊόν μια υγιεινή προσθήκη σε κάθε γεύμα. Αυτή η σκόνη φλούδας λεμονιού μπορεί να προστεθεί σε πολλές διαφορετικές συνταγές, όπως σε σαλάτες, σε επιδόρπια, σε ψητά…
Βιολογική Σκόνη Σκόρδου

Βιολογική Σκόνη Σκόρδου

Σκόρδο (Allium sativum) Η οργανική σκόνη σκόρδου από την VehGro είναι 100% φυσική, χωρίς πρόσθετα. Η σκόνη σκόρδου είναι σκόρδο που έχει αποξηρανθεί και αλεστεί. Εκτός από το ότι είναι μια εξαιρετική καρύκευση, το σκόρδο είναι επίσης πολύ καλό για την υγεία σας. Είναι πηγή βιταμινών και μετάλλων. Η σκόνη σκόρδου έχει ελαφρώς πιο ήπια γεύση από το φρέσκο σκόρδο, αλλά είναι πολύ συμπυκνωμένη. Έτσι, χρειάζεστε μόνο λίγο για να δώσετε γεύση σε ένα πιάτο! Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος. Κατανάλωση εντός ενός έτους από την αγορά.
Μαύρη Πιπέρι Σκόνη Λεπτή Χωρίς Σπόρους Βιολογική - Μαύρη Πιπέρι Σκόνη Λεπτή Χωρίς Σπόρους Βιολογική

Μαύρη Πιπέρι Σκόνη Λεπτή Χωρίς Σπόρους Βιολογική - Μαύρη Πιπέρι Σκόνη Λεπτή Χωρίς Σπόρους Βιολογική

Μαύρο Πιπέρι Το πιπέρι αναπτύσσεται ως μούρα στο τροπικό φυτό πιπεριού. Η πικάντικη γεύση προέρχεται από το συστατικό πιπερίνη. Το πιπέρι υπάρχει σε διάφορα χρώματα, μαύρο, λευκό και πράσινο. Το φυτό πιπεριού αναπτύσσεται κυρίως στην Ινδία. Το πιπέρι παράγεται στις περισσότερες τροπικές περιοχές. Εφαρμογή του Μαύρου Πιπεριού Το πιπέρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε κάθε πιάτο. Ενισχύει τη γεύση του κρέατος και προσφέρει μια πικάντικη γεύση σε σούπες και πουρέ. Υγιεινές Ιδιότητες του Μαύρου Πιπεριού Η διεγερτική δράση της πέψης είναι η πιο σημαντική ιδιότητα του μαύρου πιπεριού, αλλά το μαύρο πιπέρι έχει και άλλες ιδιότητες. Το πιπέρι βελτιώνει την απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών και είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό.
Βιολογική Σκόνη Ντομάτας

Βιολογική Σκόνη Ντομάτας

Προέλευση Η ντομάτα είναι ένα φρούτο που προέρχεται από το φυτό ντομάτας (solanum lycopersicum). Σε μαγειρικούς όρους, η ντομάτα θεωρείται λαχανικό. Οι ντομάτες προήλθαν από τη Μεσοαμερική, όπου οι πρόγονοι των Αζτέκων και των Μάγια καλλιεργούσαν μικρές ποικιλίες. Το 1750, οι ντομάτες ήταν ακόμα κίτρινα φρούτα, αλλά μετά από αρκετές διασταυρώσεις έγιναν κόκκινες. Θρεπτικά Συστατικά Οι ντομάτες περιέχουν πολλή βιταμίνη C, καροτένια, βιταμίνες B1, B2 και B6. Περιέχουν επίσης τα μέταλλα κάλιο, φώσφορο και μαγνήσιο. Η ντομάτα καταναλώνεται ως λαχανικό, είτε ζεστή είτε κρύα. Οι καλές ποιότητες της ντομάτας συγκεντρώνονται με την αποξήρανση και την επεξεργασία της σε κομμάτια, κόκκους ή σκόνη. Αυτά μπορούν να προστεθούν σε πολλά πιάτα. Εφαρμογές σκόνης αποξηραμένης ντομάτας: Ως superfood Μπορείτε να προσθέσετε σκόνη ντομάτας σε σάλτσες, σούπες και σε υγιεινά (αλμυρά) smoothies. Το υπέροχο με τη σκόνη ντομάτας είναι ότι αναμειγνύεται ιδανικά με μια σειρά από μεσογειακά βότανα, όπως: βασιλικό, σκόρδο, ρίγανη, δεντρολίβανο…
ΒΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΟΝΗ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ (ΕΕ) - ΒΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΟΝΗ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ (ΕΕ)

ΒΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΟΝΗ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ (ΕΕ) - ΒΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΟΝΗ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ (ΕΕ)

Καταγωγή και Ιστορία του Χόρτου Κριθαριού: Το χόρτο κριθαριού είναι ένα φυτό που αναπτύσσεται στην ΕΕ. Συγκομιδή χόρτου κριθαριού. Όταν το φυτό προετοιμάζεται για τη φάση αναπαραγωγής, συγκεντρώνονται όλα τα θρεπτικά συστατικά στους βλαστούς. Αυτή είναι η στιγμή της συγκομιδής. Επεξεργαζόμαστε αυτούς τους θρεπτικούς βλαστούς σε σκόνη χόρτου σιταριού. Το φυτό κριθαριού καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια και ήταν μία από τις πρώτες καλλιέργειες που εξημερώθηκαν για ανθρώπινη χρήση. Είναι αποδεδειγμένο ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι συγκομίζαν τόσο το κριθάρι όσο και τους νεαρούς βλαστούς, και στη Βίβλο υπάρχουν αναφορές για τη χρήση του φυτού κριθαριού ως σημαντική θρησκευτική προσφορά. Υγειονομικές Ιδιότητες του Χόρτου Κριθαριού και Εφαρμογές: Το χόρτο κριθαριού είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, σίδηρο, χαλκό, αμινοξέα, ένζυμα και χλωροφύλλη. Η πρωτεΐνη συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση ισχυρών οστών.
Σκόνη κακάο κανονική BIO - Να αγοράσετε σκόνη κακάο κανονική BIO; | Χονδρική | Vehgro

Σκόνη κακάο κανονική BIO - Να αγοράσετε σκόνη κακάο κανονική BIO; | Χονδρική | Vehgro

Προέλευση Σκόνης Κακάο Regular BIO: Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον καρπό του κακαόδεντρου. Το κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παρέχει κακάο, από το οποίο παράγεται, μεταξύ άλλων, η σοκολάτα. Για την παραγωγή σκόνης κακάο χρησιμοποιείται η κακαομάζα από τους κόκκους κακάο. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερα από το πράσινο τσάι, ενώ είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Ο κακάο μας υποβάλλεται επίσης σε ζύμωση για να μειωθεί η αρχική του πικρία. Μέσω της διαδικασίας παραγωγής διατηρείται ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία πρόσθετη ουσία. Κόκκοι Forastero: Η σκόνη κακάο Regular BIO προέρχεται από το κακαόδεντρο Forastero.
Σκόνη Elfenbankje Coriolus versicolor Βιολογική - Σκόνη Elfenbankje Coriolus versicolor Βιολογική

Σκόνη Elfenbankje Coriolus versicolor Βιολογική - Σκόνη Elfenbankje Coriolus versicolor Βιολογική

Χαρακτηριστικά του μανιταριού Elfenbankje Το elfenbankje (Trametes versicolor) είναι ένα μανιτάρι και είναι ένας πολύ κοινός ετήσιος σαπρόφυτος οργανισμός (τροφοδοτείται από νεκρό ξύλο) σε κομμάτια και κλαδιά φυλλοβόλων δέντρων. Επιπλέον, το elfenbankje εμφανίζεται μερικές φορές και σε έλατα. Το elfenbankje αναπτύσσεται σε ομάδες με επικάλυψη και έχει μια λευκή άκρη με διάφορες χρωματιστές ζώνες στο εσωτερικό: (κόκκινο) καφέ, γκρι, μαυριδερό, λευκό και μπεζ. Οι στέρεες, αεροδυναμικές καπάκια του elfenbankje έχουν μέγεθος 3-8 εκ. και συνήθως δεν είναι παχύτερες από 2 χιλιοστά. Επεξεργασία σε σκόνη Elfenbankje Το elfenbankje είναι ένα μανιτάρι που αναπτύσσεται όλο το χρόνο. Κατά τη συγκομιδή, τα elfenbankjes συλλέγονται σε διάφορα δάση. Μετά τη συγκομιδή, το elfenbankje κόβεται σε κομμάτια για να στεγνώσει στη συνέχεια στον φούρνο. Μετά από αυτή τη διαδικασία, επεξεργάζεται σε μια λεπτή σκόνη elfenbankje. Υγιεινές ιδιότητες της σκόνης Elfenbankje Τα μανιτάρια γενικά περιέχουν...
Γλυκό Πιπέρι Σκόνη Λεπτό μειωμένο σε σπόρους Βιολογικό

Γλυκό Πιπέρι Σκόνη Λεπτό μειωμένο σε σπόρους Βιολογικό

Πιπεριά (Capsicum annuum) Η Σκόνη Γλυκιάς Πιπεριάς με Χαμηλή Γονιμότητα Βιολογική είναι ένα προϊόν με χαμηλή γονιμότητα, που σημαίνει ότι διασφαλίζεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα σποράς αυτού του προϊόντος. Η Σκόνη Γλυκιάς Πιπεριάς με Χαμηλή Γονιμότητα Βιολογική προορίζεται μόνο για χρήση στην κουζίνα.
Βιολογική Σκόνη Μπανάνας - Βιολογική Σκόνη Μπανάνας

Βιολογική Σκόνη Μπανάνας - Βιολογική Σκόνη Μπανάνας

Μπανάνες Η σκόνη μπανάνας είναι φτιαγμένη από ώριμες μπανάνες Cavendish, βιολογικά καλλιεργημένες στον Ισημερινό. Συνήθως υπάρχει μια περίοδος 18 μηνών μεταξύ της γονιμοποίησης και της συγκομιδής, αν και το σταθερά ζεστό κλίμα, οι συχνές βροχοπτώσεις και η γόνιμη γη επιτρέπουν στις μπανάνες να αναπτύσσονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτό σημαίνει ότι συνήθως συγκομίζονται σε εβδομαδιαία βάση. Οι μπανάνες συλλέγονται προσεκτικά με το χέρι και στη συνέχεια ξηραίνονται χωρίς τη χρήση θέρμανσης. Έτσι, διατηρούνται οι θρεπτικές τους αξίες σε βέλτιστο επίπεδο. Η σκόνη μπανάνας είναι ένα superfood και δεν περιέχει πρόσθετα αρώματα, γεύσεις ή χρωστικές ουσίες ή άλλα πρόσθετα. Σκόνη μπανάνας, βιταμίνη βόμβα Οι μπανάνες περιέχουν φυσικά μεγάλες ποσότητες βιταμινών C και B6, καθώς και το μέταλλο κάλιο και την ουσία καροτένιο. Λόγω της μεγάλης ποσότητας θρεπτικών συστατικών, η σκόνη μπανάνας είναι δημοφιλής στους χορτοφάγους. Επιπλέον, η σκόνη είναι πλούσια σε άμυλο. Ασβέστιο, ιώδιο, σίδηρος, χαλκό…
Βιολογική Πούδρα Μακά 4 Ρίζες - Αγορά Βιολογικής Πούδρας Μακά 4 Ρίζες; | Χονδρική | VehGroshop

Βιολογική Πούδρα Μακά 4 Ρίζες - Αγορά Βιολογικής Πούδρας Μακά 4 Ρίζες; | Χονδρική | VehGroshop

Σούπερ τροφή από τις Άνδεις: Η Μακά είναι δημοφιλής στους ιθαγενείς πληθυσμούς των περουβιανών Άνδεων. Η Μακά είναι ένα μικρό ριζικό λαχανικό από το φυτό Μακά, που καλλιεργείται την άνοιξη και αναπτύσσεται σε υψόμετρα άνω των 3500 μέτρων. Παραδοσιακά ενσωματωμένη στη διατροφή των ντόπιων, η ρίζα Μακά έχει εξελιχθεί σε μια σύγχρονη "σούπερ τροφή". Χαρακτηριστικά: Η Μακά έχει μια πλούσια γεύση βύνης, που συνδυάζεται καλά με το κακάο, μια άλλη "σούπερ τροφή". Ως πλήρης πρωτεΐνη, η Μακά προσφέρει 19 αμινοξέα, 4 διαφορετικά αλκαλοειδή, 20 διαφορετικά λιπαρά οξέα, μια πληθώρα ασβεστίου και μια ποικιλία βιταμινών όπως C, E, B1 (Θειαμίνη) και B2 (Ριβοφλαβίνη). Καλλιέργεια: Οι ωμές ρίζες Μακά καλλιεργούνται με τη μέθοδο 5-ετούς εναλλαγής χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων. Η Μακά μας είναι ένα μείγμα από 4 διαφορετικές ρίζες: 25% κόκκινη, κίτρινη, μωβ και μαύρη με ένα μοναδικό προφίλ θρεπτικών συστατικών. Επιλεγμένες με το χέρι για την καλύτερη ποιότητα.
Βιολογική Σκόνη Ασβαγκάντα - Αγορά Βιολογικής Σκόνης Ασβαγκάντα; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Βιολογική Σκόνη Ασβαγκάντα - Αγορά Βιολογικής Σκόνης Ασβαγκάντα; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Ασβαγκάντα-σκόνη: Η σκόνη ασβαγκάντα παρασκευάζεται από τις ρίζες του φυτού Withania Somnifera, το οποίο αναπτύσσεται φυσικά σε όλο τον κόσμο. Η σκόνη ασβαγκάντα έχει ανοιχτό καφέ χρώμα και ξηρό άρωμα. Έχει ήπια, αλλά ελαφρώς πικρή γεύση. Η ασβαγκάντα περιέχει πολλές χρήσιμες θρεπτικές συνιστώσες, συμπεριλαμβανομένων αλκαλοειδών, χολίνης, λιπαρών οξέων, αμινοξέων και σακχάρων.
Κανέλα Σεϊλόνης Σκόνη CUA Χαμηλών Λιπαρών Βιολογική - Κανέλα Σεϊλόνης Σκόνη CUA Χαμηλών Λιπαρών Βιολογική

Κανέλα Σεϊλόνης Σκόνη CUA Χαμηλών Λιπαρών Βιολογική - Κανέλα Σεϊλόνης Σκόνη CUA Χαμηλών Λιπαρών Βιολογική

Κανέλα σε σκόνη Ceylon CUA kiemarm Η κανέλα (cinnamomum verum) είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από τον εσωτερικό φλοιό των βλαστών του δέντρου κανέλας. Στη δυτική κουζίνα, η κανέλα χρησιμοποιείται συνήθως ως αρωματική ουσία σε γλυκά πιάτα. Η κανέλα προέρχεται αρχικά από τροπικές χώρες. Ο θάμνος κλαδεύεται δύο έως τρεις φορές το χρόνο. Η κανέλα σε σκόνη Ceylon είναι λεπτή, ζεστή και ευχάριστη.
Συμβατικές υπηρεσίες - Γέμισμα, μεταφορά, φιλτράρισμα, κοσκίνισμα, ανάμειξη

Συμβατικές υπηρεσίες - Γέμισμα, μεταφορά, φιλτράρισμα, κοσκίνισμα, ανάμειξη

Γέμισμα, μεταφορά, φιλτράρισμα, κοσκίνισμα, ανάμειξη
Βιολογική Σκόνη Μπρόκολου - Να Αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Μπρόκολου; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Βιολογική Σκόνη Μπρόκολου - Να Αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Μπρόκολου; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Ποιοτική Σκόνη Μπρόκολου BIO Η σκόνη μπρόκολου BIO από την VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτή την πιστοποίηση, γνωρίζετε ότι αυτό που αγοράζετε έχει δημιουργηθεί με προσοχή στον άνθρωπο και τη φύση. Η VehGro αντιπροσωπεύει προϊόντα που είναι υγιεινά και υψηλής ποιότητας. Τα (βιολογικά) φυσικά προϊόντα που επιλέγουμε προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται και συχνά συσκευάζονται στην Ευρώπη. Το βιολογικό σήμα ποιότητας σημαίνει 100% ελεγμένο βιολογικό και αξιόπιστο. Αυτά τα συστατικά είναι εγγυημένα ελεύθερα από οποιαδήποτε πρόσθετα όπως ζάχαρη, λιπαρά και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις για τα φυτοφάρμακα. Η ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχεται τακτικά.
Οργανική Σκόνη από Χάρις Λιονταριού Hericium Κεφάλι Πιθήκου

Οργανική Σκόνη από Χάρις Λιονταριού Hericium Κεφάλι Πιθήκου

Σκόνη Μανιταριού Lion's Mane Το μανιτάρι Lion's Mane (Hericium erinaceus) απαντάται στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Το χρώμα του μανιταριού είναι λευκό έως ανοιχτό πορτοκαλί. Το μανιτάρι μπορεί να έχει διάμετρο 25 εκατοστών. Το μανιτάρι αυτό είναι δημοφιλές στην κινεζική κουζίνα. Μετά τη συγκομιδή, το μανιτάρι Lion's Mane επεξεργάζεται σε λεπτή σκόνη.
TECNIMODERN Βολυμετρικός Τροφοδότης Βίδας - Βολυμετρική βίδα δοσομέτρησης για σκόνες με λεπτή κοκκομετρία

TECNIMODERN Βολυμετρικός Τροφοδότης Βίδας - Βολυμετρική βίδα δοσομέτρησης για σκόνες με λεπτή κοκκομετρία

Η σειρά τροφοδοτών με κοχλία επιτρέπει την ποσοτική δοσολογία προϊόντων σε σκόνη με λεπτή κοκκοποίηση, τα οποία μπορεί μερικές φορές να παρουσιάζουν προβλήματα συμπύκνωσης, περιεκτικότητας σε σκόνη και μεταβλητής πυκνότητας, όπως κακάο, κάρυ και άλλα "σκόνη" προϊόντα. Τα διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με την επεξεργασία των προϊόντων επιλύονται, ξεκινώντας με την τροφοδοσία του προϊόντος μέσω ενός ερμητικά σφραγισμένου χοάνης εξοπλισμένου με αισθητήρα επιπέδου και κινητήρα αναδευτήρα. Ο κοχλίας, κατασκευασμένος από μία ενιαία συμπαγή μάζα, έχει ταχύτητα που ελέγχεται ηλεκτρονικά μέσω ενός σερβοκινητήρα, ο οποίος επιτρέπει τη χρήση ραμπών επιτάχυνσης και επιβράδυνσης που εξασφαλίζουν άμεση στάθμευση του κοχλία, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ακρίβεια δοσολογίας.
Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma BIO - Αγοράστε σκόνη κακάο 10-12 αλκαλοποιημένη Theobroma BIO; | Χονδρική

Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma BIO - Αγοράστε σκόνη κακάο 10-12 αλκαλοποιημένη Theobroma BIO; | Χονδρική

Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο βιολογικής καλλιέργειας: Τα κακαόδεντρα, από τα οποία παράγεται η σκόνη κακάο, είναι εγγενή στη Νότια Αμερική. Τα κακαόδεντρα (Theobroma) παράγουν καρπούς μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε καρπός περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πάστας. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι καρποί ανοίγονται και αδειάζονται. Η αποσπασμένη πάστα αφήνεται να ζυμωθεί στον ήλιο για μερικές ημέρες. Μετά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από μύλο για να διαχωριστούν από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου αλέθονται στη συνέχεια με μια πέτρα για 10 ώρες σε μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπόλοιπα κομμάτια από το βούτυρο. Τα υπόλοιπα κομμάτια αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο. Αλκαλοποιημένο κακάο: Ο ολλανδικός (αλκαλικός) κακάος διαφέρει από τον κακάο σε άλλες χώρες, γι' αυτό και ο αλκαλικός κακάος στις ΗΠΑ ονομάζεται επίσης Dutched Cocoa.
Όγκος Συσκευής Σπειροειδούς Δοσομέτρησης - Σειρά Σπειροειδών Δοσομετρητών για Όγκο Δοσομέτρησης Σκόνης.

Όγκος Συσκευής Σπειροειδούς Δοσομέτρησης - Σειρά Σπειροειδών Δοσομετρητών για Όγκο Δοσομέτρησης Σκόνης.

Η σειρά δοσομετρητών με κοχλία επιτρέπει τη volumetrική δοσολογία προϊόντων σε σκόνη με λεπτό κόκκο, τα οποία μερικές φορές μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα με την πυκνότητα, την περιεκτικότητα σε σκόνη και την μεταβλητή πυκνότητα, όπως κακάο, κάρυ και άλλα "προϊόντα σε σκόνη". Τα διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με την επεξεργασία των προϊόντων επιλύονται, ξεκινώντας από την τροφοδοσία του προϊόντος μέσω ενός ερμητικά σφραγισμένου χοάνης, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με αισθητήρα στάθμης και κινητό αναδευτήρα. Ο κοχλίας, κατασκευασμένος από συμπαγές υλικό, έχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ταχύτητα μέσω ενός σερβοκινητήρα, ο οποίος επιτρέπει τη χρήση ραμπών επιτάχυνσης και επιβράδυνσης, εξασφαλίζοντας άμεση στάθμευση του κοχλία και έτσι διασφαλίζοντας βέλτιστη ακρίβεια δοσολογίας.
Σκόνη Μανιταριού Pom Pom Lionsmane Hericium Βιολογική - Να αγοράσω σκόνη μανιταριού Pom Pom Lionsmane Hericium; | Χονδρική

Σκόνη Μανιταριού Pom Pom Lionsmane Hericium Βιολογική - Να αγοράσω σκόνη μανιταριού Pom Pom Lionsmane Hericium; | Χονδρική

Πολυάγριο Μανιτάρι-Σκόνη: Το Πολυάγριο Μανιτάρι (Hericium erinaceus) απαντάται στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Το χρώμα του Πολυάγριου Μανιταριού είναι λευκό έως ανοιχτό πορτοκαλί. Το μανιτάρι μπορεί να έχει διάμετρο 25 εκατοστών. Το Πολυάγριο Μανιτάρι είναι πολύ δημοφιλές στην κινεζική κουζίνα. Μετά τη συγκομιδή, το Πολυάγριο Μανιτάρι επεξεργάζεται σε μια λεπτή σκόνη.
Βιολογική Σκόνη Ινουλίνης Αγαύης - Να αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Ινουλίνης Αγαύης; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Βιολογική Σκόνη Ινουλίνης Αγαύης - Να αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Ινουλίνης Αγαύης; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Ιδιότητες Σκόνης Αγαύης Inulin BIO. Ο κάκτος αγαύης μεγαλώνει στο Μεξικό σε ύψος 1500 μέτρων. Ο κάκτος χρειάζεται περίπου 6 χρόνια για να αναπτυχθεί πριν μπορέσει να συγκομιστεί. Η σκόνη αγαύης παρασκευάζεται από τον νέκταρ του κάκτου αγαύης. Οφέλη της σκόνης αγαύης: Η αγαύη προάγει τη λειτουργία του εντέρου και υποστηρίζει την πέψη. Η σκόνη αγαύης έχει γλυκιά γεύση και προσφέρει μια κρεμώδη αίσθηση. Η σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψήσιμο ή σε smoothies και γιαούρτι.